Eerste consult/huisbezoek
Voor een eerste consult wordt een uur á anderhalf uur gereserveerd. In deze tijd zullen wij de intake doen, een anamnese afnemen en komen tot een persoonlijk advies. Over het algemeen is het noodzakelijk dat wij een voeding observeren.
Bij het consult inbegrepen zit 1 telefonisch na-consult.


Telefonisch consult
Voor een korte vraag, die geen observatie van jou of je baby vereist, is het mogelijk om een telefonisch consult aan te vragen. Wij zullen de eerste keer dat je belt inschatten of het advies telefonisch kan worden gegeven of een huisbezoek toch noodzakelijk is.

Nazorg
Na een huisbezoek zullen wij een telefonisch na-consult met je afspreken zodat de zorg geëvalueerd en evt. bijgesteld kan worden. Dit telefonische na-consult zit altijd bij de prijs van een consult inbegrepen.

Samenwerking
Wij kunnen desgewenst andere professionals consulteren. Indien noodzakelijk en in overleg met jou, zullen wij de zorgverlening overdragen.

Kosten
Voor een overzicht van de kosten kun je HIER klikken. Overigens vergoeden steeds meer verzekeraars een lactatiekundig consult. Je kunt HIER kijken hoe dat met jouw verzekeraar geregeld is.

Factuur
Bij ons krijg je altijd een factuur. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Lactatiekundigen (een voorwaarde voor verzekeraars). Je betaalt altijd rechtstreeks aan ons en de factuur die je van ons krijgt kun je indienen bij je zorgverzekeraar.

Aanvragen van een lactatiekundig consult
Voor het aanvragen van een lactatiekundig consult kun je bellen naar 06-33659933.
Het mobiele nummer heeft een voicemail welke we binnen de 2 uur zullen beantwoorden.
Over het algemeen is het mogelijk om desgewenst binnen 48 uur een consult met je af te spreken zodat je op zeer kort termijn de juiste begeleiding krijgt.

© 2021 - 2024 Borstvoedingscentrumrotterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel